Recenze: Worthy Park 9YO, WPL, 58%, plněno pro UPB CZ

 

1621685172600

Jedná se o privátní plnění pro Českou republiku, konkrétně pro UPB což není nikdo jiný než WAREHOUSE1. Plněno bylo kolem 250 lahví ze sudu číslo 1523.

upb-black-bg

Destilovaný je roku 2011, lahvovaný 2020, takže jde o 9-ti letý rum. Označený WPL, což znamená Worthy Park Light = jde o rum s poměrně nízkým obsahem esterů.

Worthy-park

Prodáván byl v sadě 3 lahví, kde další byly 45% WP s finishem po Madeiře a Portském.  

Vůně:
Velmi mírně esterová za to hodně sladká medová, zralý ananas, exotické ovoce, květinová vůně. Pěkné, příjemné.

Chuť:

Opět se opakuje to co ve vůni. Sladkost, exotické ovoce, med. Závěr hodně dlouhý, hřejivý, sladký. Mírně minerální konec. Krása.

Hodnocení: 92/100

Hodně mě to nadchlo a obrovská škoda že nemám ještě jednu láhev Ta by padla velmi rychle. Toto se velice povedlo a můžu to pít celý večer. Je to takový zákusek.

Vše se prodalo během pár minut. Mě se podařilo získat jednu z posledních lahví. Rozdělili jsme se s kamarády, abychom všichni mohli ochutnat, protože nikdo z nás ji neměl. A to doufám, že udělá většina lidí ze skupiny. Protože na to, že se prodalo 250 sad jsem tu viděl prozatím otevřených pouze tak 5. Lidi přestaňte se k rumu modlit a začněte ho pít. Nevím, na co čekáte. Od začátku jsem byl velmi skeptický k volnému prodeji těchto lahví a jak to tak vidím, 90% končí na poličkách nebo na aukcích Stejně jak je tomu se starými lahvemi Diplomatica, je jich plná aukce. Bohužel. 

Kdyby jste se náhodou někdo chtěl jedné zbavit, budu rád a slibuju že na poličce nezůstane.

Kde koupíte:

Nikde, vše vyprodáno za pár minut a můžete všichni děkovat UPB že to zvládli přivést.

Vzorky můžete koupit jako vždy na DramRoom

prodejna3-20200218-110120

Díky že to čtete. Jarda z JardovoRUMoveokenko