Pierre Ferrand Single Cask 57,9% 0,7 l

Kód: WH-4625
2 640 Kč 3 771,43 Kč / 1 l
Skladem (>5 ks)

Detailní informace

Dárek zdarma
Dárek zdarma
Při nákupu nad 3000 Kč
Do 2 dní po celé ČR
Doprava po celé ČR
pečlivě zabaleno

Detailní popis produktu

Ferrand Cognac reprezentuje 380 let historie a speciální odkaz rodiny Ferrand v regionu Grande Champagne. Právě z této oblasti také pochází 100 % hroznů, které se používají pro výrobu koňaků značky Ferrand.

Navzdory tomu, že se na místních vinicích pěstují i starší, původní odrůdy, jako je například Colombard, základem pro Ferrand Single Cask Cognac 2017 je odrůda Ugni Blanc.

Jedná se o vysoce kvalitní koňak, jenž byl destilován pomocí tradičního měděného destilačního zařízení a následně uložen k zrání do sudu z francouzského dubu, kde již dříve koňak zrál, a do sudu po víně Pineau des Charentes, z něhož byl přímo lahvován o síle 57,9 % alkoholu. I díky tomu mohou příznivci koňaku nalézat v této edici autentickou chuť a unikátní kvality. Každý sud je totiž výjimečným a větší individualitu asi jen stěží potkáte.

Často jsou jako single cask uváděny jen ty nejlepší a nejzvláštnější destiláty, a to samozřejmě platí i pro Ferrand Single Cask Cognac 2017, jenž je určen nejen milovníkům koňaku, kteří si přejí vyzkoušet něco neobvyklého a zvláštního, nýbrž všem s chutí objevovat možnosti této kategorie. Ferrand Single Cask Cognac tak nadchne květinovým aroma s máslovými tóny mandlí a lahodnou chutí typickou pro koňaky z oblasti Grande Champagne. Každý koňak je opatřen detailními informacemi o jeho výrobě a zrání.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Cognac Ferrand

Koňak Ferrand

je opředen 380 lety tradice a odkazu rodiny Ferrand, která se usadila v oblasti Grande Champagne. Tato rodinná linie sahá až do 15. století v Segonzacu, v regionu Charente, kde patřili mezi první, kdo zde rozvinuli vinohrady v oblasti dnes známé jako Grande Champagne. Generace rodiny Ferrand si předávaly bohaté znalosti v oboru, čímž neustále zdokonalovaly umění pěstování vinné révy a výroby prvotřídních koňaků.