Gabriela Ayala

 

Gabriela Ayala

Narodila se v Salvadoru. V roce 2005 promovala na univerzitě a stala se inženýrkou chemie.

V roce 2006 začala pracovat ve vládou regulovaném odvětví zpracování cukrové třtiny a stala se kontrolorkou kvality šesti salvadorských cukrovarů.

V roce 2014 odpověděla na inzerát v novinách, poptávající technologa chemické výroby, a v červenci téhož roku začala pracovat pro společnost Licorera Cihuatán jako vedoucí výroby a master blenderka první značky salvadorského rumu.

V roce 2015 namíchala první osmiletý rum Cihuatán, který dnes nese označení Indigo.

V roce 2018 namíchala první limitovanou edici rumu Cihuatán, pojmenovanou Nahual.

Viceprezident společnosti Licorera Cihuatán, Juan Alfredo Pacas, o ní říká, že dokáže úžasným způsobem zabudovat své emoce do finálních rumů.

 

 

Odkaz na všechny vzorky značky:

Cihuatán

Cihuatán OBSIDIANA

Cihuatan SAHUMERIO

Cihuatan XAMAN XO

Cihuatán NIKTÉ 

Cihuatán NAHUAL LEGACY BLEND