Gabriela Ayala

 

Gabriela Ayala

Narodila se v Salvadoru. V roce 2005 promovala na univerzitě a stala se inženýrkou chemie.

V roce 2006 začala pracovat ve vládou regulovaném odvětví zpracování cukrové třtiny a stala se kontrolorkou kvality šesti salvadorských cukrovarů.

V roce 2014 odpověděla na inzerát v novinách, poptávající technologa chemické výroby, a v červenci téhož roku začala pracovat pro společnost Licorera Cihuatán jako vedoucí výroby a master blenderka první značky salvadorského rumu.

V roce 2015 namíchala první osmiletý rum Cihuatán, který dnes nese označení Indigo.

V roce 2018 namíchala první limitovanou edici rumu Cihuatán, pojmenovanou Nahual.

Viceprezident společnosti Licorera Cihuatán, Juan Alfredo Pacas, o ní říká, že dokáže úžasným způsobem zabudovat své emoce do finálních rumů.

 

 

Odkaz na všechny vzorky značky:

Cihuatán

Cihuatán OBSIDIANA

Cihuatan SAHUMERIO

Cihuatan XAMAN XO

Cihuatán NIKTÉ 

Cihuatán NAHUAL LEGACY BLEND

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení