
Dárek zdarma
Při nákupu nad 3000 Kč

Doprava po celé ČR
pečlivě zabaleno
Detailní popis produktu
Whisky Akashi se destiluje v Japonském lihovaru White Oak ve městě Akashi v oblasti Hyogo. Whiskey se zde destiluje pouhý jeden, maximálně dva měsíce v roce a proto je produkce velmi omezená a whisky se tak stává výjimečnou. Dokonalé sladké vůně a jemné chuti dosahuje hlavně zráním v sudech Ex-Bourbon a následném finálním dozrání v sudech Ex-Sherry. V chuti se jemně prolíná vanilka, koření, syrová kukuřice a marshmallow. V minulém desetiletí se objevily pod štítky Whike Oak a Akashi, ale palírna Eigashima má dlouhou historii se sake a shochu. Získali licenci k destilování whisky v roce 1919. Tato směs je nazvaná "červená", díky jejímu štítku - je výrazem vstupní úrovně. Pokud jde o producenty se třemi jmény, je zde rychlé vysvětlení: palírna Eigashima a shochu mají lihovar White Oak, který někdy uvolňuje své slady se směsí pod značkou Akashi. Palírna se nachází v Akashi-shi.Doplňkové parametry
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.