Appleton Estate Signature & Ginger Beer 40,0% 2,3 l

Detailní informace
Kategorie: Lahve Rum
EAN: 8594057576981
770 Kč
Skladem (>5 ks)

Dárek zdarma
Dárek zdarma
Při nákupu nad 3500 Kč
Do 2 dní po celé ČR
Doprava po celé ČR
pečlivě zabaleno

Detailní popis produktu

Zvýhodněný set obsahuje rum Appleton Estate Signature (0,7 l) a 8 ks Fever-Tree Ginger Beer (0,2 l). Appleton Estate Signature Appleton Estate je nejstarší nepřetržitě fungující třtinovou plantáží a palírnou na Jamajce. Rumy unikátního charakteru se zde vyrábějí již více než 265 let. Destilace probíhá malosériově v měděných destilačních kotlích, rumy poté zrají v sudech z amerického bílého dubu, ve kterých byl předtím uložen bourbon. Rumy Appleton míchá Joy Spence, první žena na světě, která získala titul master blender. Appleton Estate Signature je blend rumů, které v sudech zrály průměrně 4 roky. Vyznačuje se zejména tóny šťavnatého ovoce. Projevují se tóny sušených meruněk, čerstvých broskví a jemný náznak sladké melasy. Je skvělým základem pro rumové koktejly, ale i jednoduché míchané nápoje, jako je Jamaican Mule: Sklenici naplňte po okraj ledem. Přidejte Fever-Tree Ginger Beer a navrch nalijte rum Appleton Estate. Vymáčkněte a vhoďte osminku limety, poté lehce promíchejte...

Doplňkové parametry

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Appleton Estate

je značka rumu s 300letou tradicí, jejíž historie sahá až do roku 1749, kdy byla založena nejdéle otevřená palírna na Jamajce. Destilace se provádí v pralese, kde zrají destiláty s unikátní chutí díky místnímu klimatu. Master blenderem, který míchá destiláty již 30 let, je celebrita rumového světa Joy Spence.

Jamajka je zemí rumům zaslíbenou. V 18. století byla největším producentem cukrové třtiny na světě, což umožnilo vznik silných rumů. Rumy Appleton se vyrábějí z cukrové třtiny pěstované na plantážích v oblasti Nassau Valley na Jamajce, kde je ideální podnebí pro kvalitní cukrovou třtinu. Proces výroby rumu se skládá z několika kroků, včetně sklizně a lisování cukrové třtiny, fermentace a destilace v měděných kotlích. Výsledný destilát se ukládá do sudů, kde zraje.