Joe Magliocco

 

Joe Magliocco - majitel & president palírny Michter's

1982 – získal právnický titul na Harvard University

1983 – začal pracovat v oblasti prémiových nápojů

1989 – založil se svými dvěma bratry společnost Chatham Imports

1997 – koupil značku Michter’s

2003 – začal v jedné plně nevyužité palírně s výrobou whiskey podle vlastních specifikací

2012 – otevřel vlastní výrobní místo v Shively

2015 – začal plně vyrábět v palírně M2 v Shively

2017 – koupil 58 ha zemědělské půdy ve Springfieldu pro výrobu whiskey v M1 ve Fort Nelson

2020 – Michter’s se stala dle časopisu DrinksInternational nejvíce trendy značkou vesvé kategorii

 

V současné době je na pozici Master Distillera Dan McKee

 

Tasting notes:

Michter‘s Bourbon

Michter‘s Sour Mash

Michter‘s Straight Rye

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení