RUM A DOUTNÍK

Byl rok 2021 a já na jedné akci vyzkoušel doutník k rumu. A od té doby se to se mnou veze. O mé cestě k rumu vám psát nemusím, všichni mě znáte, rum miluju, ale společnost doutníků momentálně objevuju, neskutečně mě baví a chci se posunout dále.
 


Začátky byly velmi zajímavé, první hnusné doutníky, první skvělé doutníky, první humidor, první plný humidor, druhý větší humidor....
 
Potkal jsem na této cestě skvělé lidi a jedním z nich byl Martin Socha. Byl první kdo mě vybral doutníky vhodné pro mě a od té doby s ním konzultuju snad všechno. A jelikož si doma sám zkouším párovat rum/doutník napadlo mě proč to neudělat veřejně a nezkusit říct i ostatním co k sobě jde. Protože správné spárování udělá zážitek daleko větší.
 
No a koho lepšího k sobě zavolat na doutníky než Martina. Pár telefonátů, pár schůzek a máme hotový koncept recenzí, které vám postupně ukážeme.
Můj úkol bylo vybrat několik rumů, které mám sám k doutníkům rád. Martin následně k nim napároval doutníky. Takže ve výsledku já budu v tomto případě stát za výběrem rumů a Martin doutníků. Budeme se vám snažit přiblížit svět párování, který už hodně z vás zná, ale nikdo prozatím o tom nepíše. Já budu řešit rumy, Martin doutníky. Obráceně zase já velmi amatérsky (snažím se, ale jsem stále na začátku) doutníky a Martin svůj pohled na mnou vybraný rum.
 
Doufáme že vás tyto ,,recenze,, budou bavit a podle toho budeme případně pokračovat dále. Všechny rumy, které budu mít, tak můžete rovnou koupit i ve vzorcích tady na stránce. Proto něco prozradím. Prvním kouskem bude: Dictador Sinfonia Fino 2000 
 
Doutník si ponechám v tajnosti. Těšte se. V tomto měsíci to tady vypustíme.
 
Jarda a Martin aneb rum a doutník. 💨🥃